كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
متون عمومي
منو
ورود
مهلت ارسال مقالات به همایش ملی نماز و نیایش تمدید شد. محققین و پژوهشگران می توانند مقالات خودرا تا 15 بهمن ماه سال جاری به همایش کشوری نماز و نیایش ارسال نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر رییس این دانشگاه در خصوص تمدید مهلت ارسال مقالات گفت: جهت بهره برداری بهتر از محتوای علمی همایش و فراهم نمودن امکان  بیشتر حضور محققین و پژوهشگران این حوزه مهلت ارسال مقالات  تا 15 بهمن تمدید شد.

دکتر اسحاق جلالیان  همچنین از افزایش محورهای همایش خبر داد و گفت:با توجه به استقبالی که در این زمینه صورت گرفته است بخشی با موضوع  آزاد نیز به محورهای همایش اضافه  شده است  و محققین     می توانند در تمامی  موضوعات مورد علاقه خود  در حوزه نمازو نیایش مقالات خودرا ارسال نمایند.

دبیر همایش نماز و نیایش افزود:علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت bushehr.pnu.ac.irمراجعه ویا مقالات خودرا به ایمیل bupnu.nahad@pnu.ac.ir    ارسال نمایند.